top of page

Vil din bedrift bidra til å ønske nye innbyggere velkommen til Heim?Tilflytterpakken i Heim.


Heim Næringsforening, utviklingsavdelingen i Heim kommune og NAV jobber sammen i Kommunikasjonsnettverket. Vi har fokus på tiltak som bidrar til bolyst, omdømmebygging, rekruttering og synlighet. 


Vi jobber nå med en tilflytterpakke som er et slikt tiltak. Se mer informasjon nedenfor.

 

Frist for innsending av mulige bidrag til innholdet mandag 26.februar 2024.


 

Heim kommune vil ta kontakt i etterkant.

 

Informasjon om tilflytterpakken: 

Vil din bedrift bidra til å ønske nye innbyggere i Heim velkommen?

 

Politikerne i Heim vil utrede muligheten for å tilby nye innbyggere en tilflytterpakke med god informasjon om kommunen vår, samt informasjon og tilbud på tjenester og aktiviteter vi har i Heim.


Formålet med pakken er å vise at vi bryr oss om de som velger å bosette seg hos oss, og at de skal få et best mulig førsteinntrykk av vår kommune.


Førsteinntrykket kan påvirke hvordan nye innbyggere oppfatter lokalsamfunnet på lang sikt. En positiv start kan føre til at de har en generelt positiv holdning til området, mens et dårlig førsteinntrykk kan føre til negative oppfatninger og muligens til og med avgjørelsen om å flytte videre. Dette tar Heim-samfunnet på alvor. Vi skal leve opp til vår visjon; «Inkluderende – med store muligheter».

 

I den forbindelse ønsker kommunen og kommunikasjonsnettverket å høre med næringslivet om det er noe dere kunne tenke dere å bidra med i en slik tilflytterpakke. 


Dette kan for eksempel være kuponger med informasjon om virksomheten, og en rabattert pris på produkter og/eller tjenester. 


Bidrag til tilflytterpakker kan være en måte for bedrifter å synliggjøre sitt engasjement for lokalsamfunnet og vise at de bryr seg om å støtte vekst og utvikling i området. Dette kan også forbedre bedriftens omdømme blant potensielle kunder og samarbeidspartnere. Samlet sett kan bedrifters bidrag til kommunens tilflytterpakke være en vinn-vinn-situasjon, hvor både bedriften og lokalsamfunnet nyter godt av økt tilflytting og vekst!

 

Hvis du har spørsmål om tilflytterpakken kan du ta kontakt med

Eirik Johansen, eirik.johansen@heim.kommune.no eller

Tora Vaagan Hofset, tora@hnf.no


74 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page