BYGG- OG ANLEGG

Bransjenettverk for bedrifter innen bygg- og anleggsbransjen.

 

Vi arrangerer frokostmøter, kurs, studieturer og dialogmøter med kommunen for å bidra til effektiv kommunikasjon, økt kompetanse og større samarbeid mellom bedriftene. 

UNDER 40

Hvordan ser Heim ut i framtiden? Hva ønsker du av karrieremuligheter? Er du interessert i lederutvikling?

 

U40 er et nettverk for arbeidstakere, ledere og mellomledere under 40 år i våre medlemsbedrifter. Vi arrangere formelle og uformelle møteplasser, slik at vi sammen kan skape framtida vi ønsker. 

BLÅ SEKTOR

Bransjenettverk for bedrifter og støttebedrifter til marinsektor. 

 

Vi arrangerer frokostmøter, studieturer og dialogmøter med kommunen for å bidra til effektiv kommunikasjon, økt kompetanse og større samarbeid mellom bedriftene.

REISELIV OG OPPLEVELSER

Bransjenettverk for bedrifter innen reiseliv- og opplevelser.

 

Vi arrangerer frokostmøter, kurs, studieturer og dialogmøter med kommunen for å bidra til effektiv kommunikasjon, økt kompetanse og større samarbeid mellom bedriftene.

STORBEDRIFTSFORUM

Nettverk for bedrifter med flere enn 20 ansatte.

 

Fokus for samlingene er å diskutere relevante utfordringer og løsninger for bedrifter med flere enn 20 ansatte, herunder rekruttering, markedsføring, HMS, lederutvikling etc.

GRÜNDER & ENK

Bransjenettverk for gründere og enkeltpersonforetak.

 

Føler du deg alene som gründer? Vi arrangerer frokostmøter, kurs, studieturer og dialogmøter for å bidra til  økt samarbeid mellom bedriftene, bistå i førstelinjetjenesten og skape en plattform for innovasjon.

Visit Heim.jpg

VÅRE NETTVERK

Etter innspill fra våre medlemsbedrifter har vi opprettet seks spesifikke nettverk for å jobbe mer fokusert og strategisk med felles utfordringer og løsninger.

 

© 2020 Heim Næringsforening.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon