top of page
  • tora50

VALGDEBATT I HEIM


Valgdebatt i Heim er et samarbeid mellom kommunen, næringslivet og frivilligheten. Heim kommune og Heim Næringsforening står for tilrettelegging, organisering og gjennomføring av valgdebatten.


På Kyrksæterøra er vi så heldige å ha fått med oss Kirksæterørens Hornmusikk til å stå for alt som har med kaffesalget å gjøre. På Liabø vil det være Valsøyfjord Sanitetsforening som selger kaffe og bakels. All inntekt fra kaffesalget går til våre dyktige dugnadsfolk som stiller opp.


Dette er SAMSKAPING; vi er stolte over hva vi får til ved å samarbeide i Heim!


PROGRAM FOR VALGDEBATT - likt for begge debatter:


Kl.19.00 Velkommen ved Odd Jarle Svanem, ordfører i Heim kommune og Tora Vaagan Hofset, daglig leder i Heim Næringsforening.


Debattleder: Odd Ustad
Odd Ustad har mer enn 45 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen som journalist , programskaper, informasjons- og kommunikasjonsleder. Han har vært mye brukt som leder av politiske debatter.Kl.19.10 Åpningsappell fra hvert parti. Maks 3 minutter per parti.

Kl.19.40 Debatt rundt valgte tema:

1) Næringsvennlig kommune

2) Eiendomsskatt

3) Skolestruktur

4) Samferdsel/infrastruktur innad i Heim.

Omdømmebygging vil være et gjennomgående tema under debatten.


Kl.20.25 Pause med salg av kaffe og kaker.

Kl.20.45 ÅPEN RUNDE med spørsmål fra salen. Kl.21.15 Sluttappell fra hvert parti - maks 1 min. per parti. Kl.21.30 Debatten er slutt – Godt valg!Program for valgdebattene i Heim
.pdf
Last ned PDF • 218KB

76 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page