top of page

Ukas bedrift - BETA Coworking SpaceHva er BETA Coworking Space?

Drivilag AS eier og driver BETA coworking space.

Forkortet til BETA.


BETA er et kontorfellesskap som har fleksible kontorplasser til enkeltpersoner og småbedrifter, tilrettelagt for nettverksbygging og kunnskapsutveksling. Men her kan også større bedrifter bruke oss som plattform til å nå ut til kunder på et innovativt og mer effektivt vis.


Ved å dele ressurser som møterom, printer, lunsjbord og andre kontorfasiliteter, blir det mulig for små aktører å få tilgang til fasiliteter som normalt bare er forbeholdt store bedrifter.


Gjennom BETA møtes mennesker og bedrifter som kan bli avgjørende for egen virksomhet, enten det er som inspirasjonskilde, samarbeidspartner, kunde eller leverandør.

BETA coworkingspace er en dynamisk arbeidsplass pga. medlemmenes behov og deres samhandling, og endres med og av medlemmene.
Medlemmer er kollegaene og hos oss er det alt fra arkitekter, ingeniører, regnskapsførere og investorer, til hundekjørere, grafisk designere, fotografer og journalister. Vi er også heldige å ha en del drop-in fra alt fra advokater til studenter, som ser behov for et borte-kontor og et fellesskap!


Vi ønsker å være en arena for aktivitet, nettverksbygging og fokus - et hjemmekontor borte fra hjemmet.

Behovet er stort! Kanskje BETA kommer nær deg fortere enn du trodde?Skjer det noe nytt i deres bedrift/er det noe spesielt dere er opptatt av akkurat nå?

Akkurat nå driver vi stadig med å nå ut til flere nye faste kollega, som vil være en del av vår hverdag og bidra med å skape hverdagen - Både på Halsa og Kyrksæterøra. Vi gleder oss til 2024 og alt det vil by på av spennende muligheter, kreative samlinger, arrangement og fine hverdager!Hva er de største utfordringene bedriften står ovenfor akkurat nå?

Vi har ingen faste kollega som bruker Øra-lokalene og håper at noen vil se muligheten til å være med og skape en fast hverdag der, da kollega fra Halsa kun bruker dette når de er der for andre ting og trenger en landingsbase - mens de som foreløpig har fått med seg nyåpningen, kun har næringer som gjør at et fast kontor, med tilstedeværelse hver dag, ikke er nødvendig for driften.
Hvorfor er dere medlem i HNF?

Vi og mange av våre kollega er medlemmer av HNF for å være en del av det felles nettverket for næringer i Heim. Slik kan vi bygge relasjoner med andre enn oss på kontoret og aktivt inkludere oss i aktiviteter dere byr på, slik at nettverket vårt blir større og vi sammen kan være en heiagjeng for alle aktører i Heim.Hva verdsetter BETA mest med Heim?

Vi verdsetter Heim for engasjementet, frivilligheten og "gutsen" så mange sitter på! Det bugner av kreativitet, stå-på-vilje og utførelsesevne. Mange har flere hatter og vi er stolte av å kunne heie frem og med de som vil, for sammen får vi til!Følg BETA videre her:

Se video fra da BETA tok over instagramkontoen til HNF HER (eller klikk på bildet under):82 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page