top of page
  • tora50

SUKSESS FOR BRANSJENETTVERKET MARIN HEIM I DELTAKELSEN PÅ AQUA NOR MESSA 2021

Etter 4 dager på Aqua Nor Messa 2021 har vi gjort oss verdifulle erfaringer i hvor viktig det er i mange sammenhenger å være synlig utenfor egen kommune. I tillegg har vi hatt fokus på nettverksbygging i eget bransjenettverk i Heim Næringsforening.


Bilde er tatt foran stand til Heim Næringsforening og Heim kommune. I samarbeid fikk vi profilert både ledige stillinger og ledige næringslokaler.

Fra venstre: Nestleder i Heim næringsforening Peter Kristjan Vaagland, varaordfører Marit L. Sandvik, rådgiver næring i Heim kommune Hildur Hestnes, ordfører Odd Jarle Svanem og kommunedirektør Ola Morten Teigen.


På dag 3 fikk vi besøk av politisk og administrativ ledelse i Heim kommune. I løpet av et times langt møte fikk vi delt informasjon og løftet fram interessante ideer om næringsutvikling i egen kommune.


Stående bak: daglig leder i Heim Næringsforening Tora Vaagan Hofset, initiativtaker til møtet. Bak fra høyre: Peter Kristjan Vaagland, nestleder i HNF, Odd Jarle Svanem, ordfører i Heim kommune, Marit L. Sandvik, varaordfører i Heim kommune, Kristin Nyhagen, økonomisjef i Heim Maritime AS, Jarek Klein, daglig leder i Heim Maritime AS, Hildur Hestnes, rådgiver næring Heim kommune og Ola Morten Teigen, kommunedirektør i Heim kommune.


Vaagland Båtbyggeri AS har besøk av ordfører Odd Jarle Svanem på sin stand under messa.


Heim Maritime AS har besøk av kommunedirektør Ola Morten Teigen, ordfører Odd Jarle Svanem og varaordfører Marit L. Sandvik på sin stand under messa.


UTBYTTE AV Å DELTA PÅ MESSA.

Det er vanskelig å si noe om de langsiktige positive virkningene av å delta på ei slik messe. På kort sikt imidlertid uttaler Vaagland Båtbyggeri AS at det er viktig og nyttig å endelig kunne pleie det sosiale nettverket gjennom fysiske møter igjen. De har møtt mange leverandører i løpet av den 4 dager lange messa i tillegg til at de har startet samtaler med potensielle nye kunder.


Heim Maritime AS har jobbet med synlighet under hele messa. De har knyttet verdifulle kontakter som på sikt kan føre til spennende prosjekter og potensielle nye avtaler. Dette er den første deltakelsen på ei så stor messe for den forholdsvis nyetablerte bedriften.


For Heim kommune har det vært viktig å delta på messa både for synlighet utad som ny kommune og for det videre interne samarbeid med blå sektor.


Vi i Heim Næringsforening har benyttet anledningen til å bli bedre kjent med daglig ledelse og ansatte i bedriftene i bransjenettverket Marin Heim. Vi har hatt gode og nyttige samtaler underveis. I tillegg har vi etablert kontakt med flere spennende aktører som jobber for hele Trøndelag og regionen Trøndelag sørvest.


Oppsummert er vi godt fornøyde med deltakelsen.


I tillegg til vår felles stand, deltok medlemsbedriften Betten Maskinstasjon AS med egen stand. Bildet er tatt under besøket av varaordfører Marit L. Sandvik, ordfører Odd Jarle Svanem og kommunedirektør ola Morten Teigen.
82 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page