top of page

HNF inviterer til studietur for reiseliv og opplevelser i nordlige Heim

Oppdatert: 9. mar. 2023
Hvorfor studietur? Både Innovasjon Norge, Trøndelag Fylkeskommune og interkommunalt politisk råd har definert reiseliv og opplevelser som et satsingsområde. Heim Næringsforening ønsker å bidra til at næringsaktører og andre interessenter blir bedre kjent med hverandre og sine produkter, slik at vi enklere kan framsnakke hverandre. Målet er at gjestene blir værende i vår region lengre enn de er i dag. Vi vet vi har mye å by på i både Heim og i regionen, men vi har fortsatt en vei å gå når det kommer til framsnakking og samarbeid. Derfor inviterer vi til studietur i nordlige del av Heim 15. mars. Det vil bli en ny studietur høsten 2023, hvor vi tar for oss sørlige Heim. Vi håper du ønsker å bli med. Påmeldingsfrist søndag 12. mars.


Hvem kan bli med? Studieturen er forbeholdt reiselivsaktører og andre interessenter som tilhører Lakseregionen Sørvest eller Nordmøre. Meld deg på her.


Program for dagen:

  • Kl. 08.00-09.00: Morgenbad og flytebadstue hos Nyhavn bad for de som ønsker det.

  • kl. 09.00: Oppmøte hos Bygger'n Lervik for alle (de sporty fra morgenbadet er her allerde)

  • Kl. 09.15: Orientering om Nyhavn Bad – forhistorie & muligheter

  • Kl. 10.15: Varm drikke og noe å bite i fra Lund Bakeripå KulØr’n.

  • Kl. 10.30: Lære mer om Magerøya. Hvordan kan reiselivet i Heim benytte denne perlen og inspirere båtgjester til å utforske resten av Heim?

  • Kl. 11.15: Styreleder i Aure Næringsforum Monika Wessel forteller om forprosjektet innen reiseliv på Aure, og om sin egen reiselivsbedrift som hun har med mannen sin Tore; Rennsjøen.

  • Kl. 12.00: Lunsj på Kafe Koselig mens vi hører om oppussing og konseptet bak kafeen.

  • Kl. 13.00: Besøk hos Skogrand Camping for å lære mer om dem. Turen avsluttes hos Skogrand med å ha en liten workshop/diskusjon rundt hva vi ønsker for reiselivet i Heim og i regionen. Hvilke ambisjoner og visjoner har vi?

  • Kl. 15.00 Vel hjem

Samkjøring: For å gjøre studieturen så rimelig som mulig, og fordi aktørene vi skal besøke ligger relativt nære hverandre, har vi bestemt oss for å droppe minibuss og heller oppfordre til samkjøring. Reiserute finner dere på hnf.no under nyheter.


Pris for deltakelse:

Pris per person: kr. 390,-. Dette inkluderer flytebadstue, noe varmt å drikke og noe å bite i på KulØr'n, lunsj på Kafe Koselig. Bindene påmelding etter påmeldingsfristen er utgått. No show-gebyr på deltakeravgift vil bli utsendt om du er påmeldt og ikke dukker opp.


Foto: Bilde fra tidligere studietur på besøk hos Skogrand Camping.

18 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page