top of page
  • tora50

VINNERE AV FOTOKONKURRANSEN VINTERBILDER FRA HEIM


Heim næringsforening har sammen med Heim kommune arrangert en fotokonkurranse gjennom et helt år. Vi har til nå fått inn utrolig mange flotte bilder fra Heim; tusen takk til alle som har sendt inn :)


Litt om bakgrunnen for fotokonkurransen:

Vi mangler en oppdatert bildebank fra Heim og trengte derfor hjelp til å ta fine bilder som vi skal bruke når vi skal skrive artikler, nyhetssaker, jobbe med markedsføring, i stillingsannonser etc. I tillegg kan det være aktuelt å bruke noen av bildene til utsmykning i diverse kommunale bygg.


Juryen (som består av ansatte fra Heim kommune, Heim Næringsforening og NAV) har hatt en vanskelig oppgave med å kåre vinnerbildene med tema Vinter i Heim.


De tre vinnerne er:


Du er bra nok

(bildet er tatt ved Sodin skole)

Fotograf: Guro Vaag


Kommentar fra juryen:

Et veldig viktig budskap som viser både raushet og er inkluderende. Mange vil kjenne igjen stedet i bakgrunnen og bildet kan brukes i flere sammenhenger.


Guro forteller at det er en elev ved Sodin som har skrevet lappen. Klassetrinnet hadde et prosjekt om å henge lappene opp i skolegården. Det skaper trivsel å gå og se på alle de flotte lappene.

Gutt på isen

(bildet er tatt på Lomheia i Valsøyfjord)

Fotograf: Liv Bjerknes


Kommentar fra juryen:

Et nydelig bilde av en glad gutt på isen. Det finnes mange gode aktiviteter for

barnefamilier i Heim.
Juletreskog i Fjærvika

Fotograf: Marte Seter OtnesKommentar fra juryen:

Bildet viser en fin familieaktivitet som skaper både vinter- og julestemning. Her er det mange gode detaljer fra snøflak på treene til sukkerspinn-skyer og barna som går i bakgrunnen.Alle tre vinnere mottar hver et gavekort på kr. 1 000,- kjøpt hos en lokal bedrift. Sesongens gavekort ble sponset av AquaGen AS, Heim Maritime AS og Hemne Sparebank. Alle er medlemsbedrifter i Heim Næringsforening.


Gavekortene er sponset av:
32 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page