top of page

Ukas bedrift - Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll

Oppdatert: 27. jun. 2023Hva er det Gjensidige SHT jobber med?

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll er et lokalt, selvstendig, kundeeid og kundestyrt forsikringsselskap. Selskapet har konsesjon i brann- og naturskadeforsikring, og har avtale med Gjensidige Forsikring om salg av øvrige person- og skadeforsikringer. Vi kan i dag tilby komplette forsikringsløsninger både til privat- og næringslivskunder, inkludert landbruket.

Selskapet er et resultat av sammenslåing av selskapene Gjensidige Surnadal, Halsa/Tingvoll og Hemne. Stiftelsesdato for selskapet er 28.3.1849, og vi har således hatt sammenhengende drift i nærmere 200 år.


Vårt markedsområde inkluderer Surnadal, Heim, Tingvoll (inkludert Sørland), gamle Snillfjord kommune, Tustna og Ålvundfjord.


Vi er per i dag 11 ansatte.

Vi har stort fokus på skadeforebyggende tiltak for å redusere faren for brann og ulykker hos våre kunder og i lokalsamfunnet. Selskapet er en betydelig støttespiller gjennom gaver og sponsomidler til idrett, kultur og frivillig arbeid i vårt markedsområde.


Tilstedeværelse i lokalmiljøet, samfunnsengasjementet og god rådgivning er nøkkelfaktorer for å opprettholde en fornøyd kundemasse og god lønnsomhet.
Skjer det noe nytt i deres bedrift eller er det noe spesielt dere er opptatt av akkurat nå?

Vi får to nye ansatte etter sommeren. 1. august starter Maja Karlsnes Reksen på kontoret på Kyrksæterøra og Lars Kristian Todal på kontoret i Surnadal. Vi gleder oss til å ta de i mot, og vi gleder oss til våre eksisterende og nye kunder skal bli kjent med de.


Hva er de største utfordringene bedriften står ovenfor akkurat nå?

Gjensidige er en stødig og solid merkevare, og vi har svært fornøyde og lojale kunder. Likevel er forsikringsmarkedet preget av sterk konkurranse og vi kjemper hver eneste dag for våre kunder.


Hvorfor er dere medlem i HNF?

Vi er partner i HNF fordi det er viktig for oss å bidra til et sterkt og delingsvillig næringsliv. HNF legger til rette for at næringsaktører kan møtes, og nye markedsområder kan åpne seg.

Hva verdsetter Gjensidige SHT mest med Heim?

Heims innbyggere er slik vi ser det, opptatt av Heimplassen sin. Heimværingen ønsker at barna skal ha gode oppvekstsvilkår, allsidige og trygge fritidsaktiviteter. Heimværingen ønsker å ha tilgjengelighet og nærhet, men også digitale muligheter. Heimværingen er opptatt av naturen, av Øragata, av humor, av storhet og av miljø.

Vi ønsker å bidra til alt dette Heimværingen ønsker seg. Derfor pleier vi å si at vi har nærheten til butikken på hjørnet, og kraften til et nordisk ledende selskap.


Følg Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll (SHT) videre her:


Se video fra da Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll (SHT) tok over instagramkontoen til HNF her (du får være med dem en hel arbeidsdag!) Uten tvil verdt en titt. Klikk på bildet under:120 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page