top of page

Ukas bedrift - Belsvik Elektro ASHva er det Belsvik Elektro AS jobber med?

Vi har siden oppstarten holdt til i Kyrksæterøra, nå finner du oss i hele nye Heim kommune, og i de fleste kommunene vi grenser til. De største segmentene for oss er fiskenæring(akva), privatmarked, industri og næring, hvor vi tilbyr alt fra avansert automatisering som er utviklet ‘in-house’, til de enkle installasjonene som man tar for gitt i hverdagen.


Belsvik Elektro er i dag 37 ansatte fordelt på våre tre lokasjoner. Kyrksæterøra, Valsøyfjord og Aure.


Hvilke typer stillinger og yrker finner man i bedriften? Hvilke utdanninger trengs for å få jobb hos dere?

En elektroentreprenør må bestå av mye annet enn elektrikere, mange av våre kollegaer har helt andre utdanninger fra før, og har fått muligheten til å fagbrev hos oss.


Hos oss finner du disse stillingene:

• Automatiker

• Elektriker

• Elkontrollør

• Kjølemontør

• Logistikkoperatør

• Lærling, automasjon og elektro

• Økonom


Skjer det noe nytt i deres bedrift/er det noe spesielt dere er opptatt av akkurat nå?

• Solcelle er et av de ‘hotteste’ temaene for tiden, vi opplever en stadig økende interesse for muligheten til å generere strøm til eget forbruk, og ikke minst muligheten til å kunne selge energien man selv ikke får brukt.

• Vi holder fullt fokus på videreutviklingen av styrings- og overvåkingssystem for oppdrettsnæringen.

• Våre første to helelektriske kjøretøy er på plass, som en del av vårt grønne fokus og miljøstrategi.
Hva er de største utfordringene bedriften står ovenfor akkurat nå?

Prisveksten, rentene og kronekursen gjør sitt utslag også for oss, vi er blant de mange som merker effekten av ustabiliteten som har pågått den siste tiden.


Urolige tider til tross, har vi behov for flere nye kollegaer som kan være med og skape en smartere og grønnere framtid med oss. Så vår største utfordring i dag er helt klart bemanning, det er vanskelig å få tak i de rette resursene.


Hvorfor er dere medlem i HNF?

HNF gjør en god jobb for bedriftene i Heim, noe som vi gledelig er med og støtter opp. Belsvik Elektro har selv god nytte av arbeidet HNF gjør for å vise frem næringslivet i vår region.


Hva verdsetter Belsvik Elektro AS mest med Heim?

Heim kommune har et stort mangfold med bred variasjon i kunder og samarbeidspartnere. Det er stadig nye prosjekter på gang rundt omkring, som viser at det er en kommune i kontinuerlig utvikling.


Følg Belsvik Elektro AS i videre her:


Se video fra da Belsvik Elektro AS tok over instagramkontoen til HNF her (du får være med dem en hel arbeidsdag!) Uten tvil verdt en titt. Klikk på bildet under:73 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page