top of page
  • tora50

STOR SUKSESS MED LIVE-SENDING AV DEN DIGITAL YRKESMESSA KARRIERE I HEIMVåre fantastiske programledere gjennom live-sendingen; elever fra Kyrksæterøra videregående skole. Sittende foran fra venstre: Magnus Bjerkli og Daniel Ness. Stående bak fra venstre: Thomas Rodal, Synne Oldervik Moe og Daniel Kjønsvik.


Ungdommene tok dette på strak arm og syntes dette var både spennende og artig å delta på.


Daglig leder i Heim næringsforening, Tora Vaagan Hofset, er strålende fornøyd med gjennomføringen av den første live-streamede yrkesmessa i regi av Heim næringsforening.

Dette hadde vi ikke fått til uten det fantastiske samarbeidet i Heim mellom Heim næringsforening, Yrkesmesse-komiteen, Heim kommune med alle enheter, Kyrksæterøra videregående skole og bedriftene i næringslivet. Vi kan klappe oss selv på skuldra og være stolte av det vi har fått til sammen.


Daglig leder i Heim næringsforening: Tora Vaagan HofsetDa det ble klart at den fysiske messa måtte avlyses, snudde vi oss rundt på kort tid og fikk med oss mange for å mobilisere til digital yrkesmesse. Drømmen om live-sending og programledere i et eget studio gikk i oppfyllelse. Dette synes vi ble en spenstig måte å formidle mangfoldet i yrkeslivet i Heim på. Vi har også bidrag fra andre bedrifter utenfor Heim.


Da vi i tillegg fikk med oss våre fire partnerbedrifter til å sponse sendingen, hadde vi økonomien i prosjektet på plass.


Våre 4 partnerbedrifter:Dette hadde vi ikke fått til uten det fantastiske samarbeidet i Heim mellom Heim næringsforening, Heim kommune med alle enheter, Kyrksæterøra videregående skole og bedriftene i næringslivet. Vi kan klappe oss selv på skuldra og være stolte av det vi har fått til sammen.


Gjennom arbeidet med live-sendingen har vi opplevd stor respons og entusiasme for å få dette til å bli best mulig. Dette kan gi store ringvirkninger for det videre arbeidet; vi er i ferd med å bygge en ny kultur for Heim-samfunnet. Kommunestyret vedtok nylig vår nye Kommuneplan med visjon for de neste 12 årene:


INKLUDERENDE MED STORE MULIGHETER.


Gjennom alle de flotte film-bidragene fra bedriftene viser vi at vi har STORE MULIGHETER i Heim.


Gjennom samarbeid viser vi INKLUDERING; alle er med og har troen på at dette skal vi lykkes med! Vi prøver noe helt nytt og lykkes gjennom FELLESSKAP OG SAMARBEID.


Vi gleder oss til fortsettelsen og oppfordrer alle rundt oss;


KOM HEIM TIL HEIM OG BLI MED PÅ UTVIKLINGEN !


TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR STÅTT PÅ FOR Å GJØRE DENNE LIVE-SENDINGEN MULIG !!


Les mer om:


BILDER FRA STUDIO:


DIREKTE BACKSTAGE: Her følges det med på live-sendingen og de siste forberedelser gjøres før de skal på lufta.

Fra venstre: Karina Sættem senterleder ALTI, Astri Hofset Nilssen rådgiver Kyrksæterøra vgs, tre av våre programledere: Synne Oldervik Moe, Daniel Kjønsvik og Magnus Bjerkli. Til høyre Liv Bjerknes restaurantsjef Valsøya.


Det følges med på live-sendingen backstage!De siste forberedelser før Karina Sættem (til venstre) skal på lufta sammen med programleder Daniel Ness.Vår eminente teknikker fra Vassli Video & IT; Lars Tore Vassli håndterer tre mikrofoner, fire skjermer og har kontroll på både programledere og filmer.


En lettet produksjonsgjeng etter endt sending:

Fra venstre; Teknikker Lars Tore Vassli fra Vassli Video & IT, motivator mm. Svein Waade fra WIS AS, programleder Daniel Ness fra Kyrksæterøra vgs. og leder for Yrkesmesse-sendingen Tora Vaagan Hofset fra Heim næringsforening.


71 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page