top of page

Nytt medlem: Hemne Helseartikler

Hemne Helseartikler er en offentlig godkjent helsefaghandel, som holder til i enden av Øragata på Kyrksæterøra. Butikken åpnet 18. mai i 2017 og tilbyr et bredt spekter av produkter innen helse. Butikken er en del av Banda-kjeden, og har også nettbutikk. HNF tok en prat med daglig leder Marit Stølan for å bli bedre kjent med virksomheten deres.

Marit kunne fortelle at de har kunder både i Heim, Aure, Surnadal og Sunndal. Kundene er både offentlig sektor og privatpersoner. Personlig føler hun at det er potensiale for vekst spesielt innen sistnevnte segment.


«Mange handler helsekost på internett eller i byen. Det er mange som ikke vet at vi også har dette tilbudet lokalt. Jeg håper flere for øynene opp for dette, slik at vi reduserer handelslekkasje», sier Marit.

Hemne Helseartikler er, som flere av bedriftene i Heim, en familiebedrift. Her jobber både Marits mor, Synnøve Melø, og hennes tante, Solrun Stølan. Synnøve er utdannet sykepleier og Solrun er utdannet hjelpepleier, utdannelser og erfaringer som kommer godt med i betjening av kunder og forespørsler på Hemne Helseartikler.


«Vi er uten tvil en bidragsyter når det kommer til kvinnelige arbeidsplasser», sier Marit, som forøvrig er 25-år med lederstilling. Dette synes HNF er kult. Hun gleder seg til å ta del i HNF nettverket U40 når koronasituasjonen tillater det. Nettverket har fokus på ledere, mellomleder og ansatte i næringslivet under 40 år.


Hemne Helseartikler stortrives med å drive næring i Heim, og berømmer fellesskapet i Øragata.


«Butikkene er flinke til å framsnakke hverandre, noe vi alle drar nytte av», forteller hun. «Det er godt å være del av et fellesskap».


Har dere en visjon?

"Målet mitt er å kunne leve av dette. Å hjelpe kundene gir meg en «energi boost». Det er spesielt givende de gangene jeg ser en kunde som har hatt problemer eller smerter komme tilbake i mye bedre form. Når sånt skjer gir deg meg masse energi og pågangsmot til å drive butikken videre".


Og det er ingen tvil om at denne positiviteten smitter på kundene. Marit er serviceinnstilt og trivelig, og vi er glade for at Hemne Helseartikler har meldt seg inn i Heim Næringsforening.


«Vi ønsket å være med i den lokale næringsforeninga for å øke vår synlighet» avslutter Marit.Følg Hemne Helseartikler på Facebook og Instagram.


560 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page