top of page

Trøndersk matfestival til Heim i år også!


For andre året på rad inviterer vi til Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg i Heim. Sett av helga 12.-14. august! Dette er en helt unik festival vi har her i Trøndelag, som har blitt lagt merke til nasjonalt. Denne helga får du oppleve unike matopplevelser over hele Trøndelag. Dette får vi til på grunn av stort engasjement bygd opp over lang tid i kommunene, hos produsentene, serveringsstedene og samarbeidspartnere.


I Heim markerer vi matfestivalen med matmarked på to forskjellige lokasjoner. Fredag 12. august blir det matmarked på historiske Otnesbrygga, mens lørdag 13. august blir det matmarked i koselige Øragata.


Festivalen er en sterk omdømmebygger og den bidrar til å løfte fram produsenter og matopplevelser lokalt. Interessen i både lokal, regional og nasjonal presse øker.


Mer info på Facebook og på iHeim. kommer forløpende på Visit Heim sin Facebook-side og på kalenderen på iHeim.no.
Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg ble “født” i 2020 da covid-19 satte en stopper for å samle store folkemengder i Trondheim sentrum. Næringa var i en vanskelig situasjon og Oi Mat & Drikke ville gjerne skape den viktige salgsarenaen som festivalen er. Dette klarte de takket være interesse hos alle ordførerne i Trøndelag og en stor mobilisering i alle våre 12 samarbeidsregioner og samarbeidspartnere.


"Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg, er noe av det beste som har kommet ut av pandemien" - Adresseavisens leder august 2021Sett av helga, inviter venner og familie og nyt Heimlaga mat og produkter. Du får møte bonden, smake og lære mer om hvordan maten vår blir til. Sees i Heim 12.-14. august!Takk til Oi Mat & Drikke sine hovedsamarbeidspartnere Sparebank 1 SMN, REITAN og NTE. Sammen med alle kommunene, destinasjonsselskap, produsenter og serveringssteder får vi dette til. Lokalt ønsker HNF å rette en spesiell takk til Halsa Historielag og Hemne Frivilligsentral, som hjelper oss med å koordinering og gjennomføring av matfestivalen i Heim.Har du spørsmål til arrangementet? Ta kontakt med Mari Westad - ansvarlig for bransjenettverket reiseliv og opplevelser i Heim (mari@hnf.no).

58 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page