top of page
  • tora50

Smaken av Heim på Trøndersk Matfestival 3.-5.august 2023


Europas ledende lokalmatfestival arrangeres i Trondheim med rundt 170 utstillere.


For første gang i historien kan du handle hos tre aktører fra Heim:3.august kl. 12.00

Samling ved Heim sin stand: her blir det smaksprøver fra Orkland/Heim, i telt M: Fingersandwich lagd på Fjellbrød fra Lund bakeri & conditori, fylt med Høvding Sverre ost fra Orkland, toppet med Aprikosmarmelade.


Dette sier festivalen om sitt arrangement:


Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim skaper unike møter mellom mat- og drikkeprodusenter og lokalt, nasjonalt og internasjonalt publikum.

Trøndersk Matfestival sammen med Bryggerifestivalen har igjen fått internasjonal oppmerksomhet. Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim er blitt kåret til en av de 8 beste stedene i verden å befinne seg august 2023. Festivalene våre har blitt et anbefalt reisemål ikke bare i Europa, men hele verden.

Hjertelig velkommen til publikum, og til våre mat og drikkeprodusenter og reiselivsaktører som skaper gode opplevelser med sine innbydende stands med kvalitetsråvarer, produkt og kunnskap. I tillegg til unike mat- og drikkeopplevelser handler festivalen om kunnskapsdeling for en mer bærekraftig fremtid. Ta en ekstra titt på barne- og ungdomsaktivitetene og de ulike kursene våre.


ÅPNINGSTIDER TRØNDERSK MATFESTIVAL

Torsdag 3.august 11-19

Fredag 4.august 11-19

Lørdag 5.august 11-17.30


PROGRAM:


Festivalen får besøk av den verdenskjente dukken Little Amal

Alle regioner oppfordres til å gi en gave til Little Amal, dette vil skje i tidsrommet 3.august kl.13.50 - 14.30. Hun vil passere Heim sin stand kl.14.14.


Heim kommune er med og bidrar slik at aktørene fra Heim kan delta på Trøndersk Matfestival.


Vi ønsker alle lykke til med matfestivalen!

29 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page