top of page
  • tora50

RAPPORT OM RINGVIRKNINGENE AV GRUNNRENTESKATTEN FOR HAVBRUKSNÆRINGEN I TRØNDELAG FORELIGGER NÅ
Heim Næringsforening har nå fått oversendt endelig rapport om ringvirkningene knyttet til havbruksnæringen i Trøndelag. Rapporten er utarbeidet av Junior Consulting (= NTNU-studentenes konsulentselskap) på oppdrag fra Næringsalliansen i Trøndelag og Trøndelagstiftelsen.


Det er fortsatt ikke satt to streker under forslaget til grunnrenteskatt på havbruk, så det er viktig å få frem betydningen av næringen enda en gang.

Bildet til høyre er tatt under møte om grunnrenteskatten og lokale ringvirkninger i Heim som ble avholdt i november 2022.. Fra venstre: Kristin Nyhagen (Heim Maritime AS), Tora Vaagan Hofset (Heim Næringsforening), Jøran Skar (utviklingssjef i Lerøy Midt) og Odd Jarle Svanem (ordfører i Heim).
Noen utdrag fra rapporten:
Her kan du lese rapporten i sin helhet:


Rinvirkinger sjømatnæring Trøndelag rapport mai 2023
.pdf
Last ned PDF • 2.69MB

Næringsalliansen i Trøndelag (NAT) består av 30 næringsforeninger i Trøndelag og vi representerer ca. 5000 bedrifter i Trøndelag. NAT har som mål å trekke i samme retning og stå samlet og sterkere i saker som har betydning for hele fylket. NAT-nettverket er en uvurderlig sparringspartner for oss som er en mindre næringsforening. Vi har flere møter med stortingspolitikerne fra Trøndelag og dette gir oss muligheten til å påvirke næringspolitikk også på et nasjonalt nivå.

37 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page