top of page
  • tora50

Kurs i Miljøfyrtårnsertifisering på Kyrksæterøra 16.januar 2024I 2024 og framover vil det bli mer og mer fokus på bærekraft og miljøsertifisering og vi ønsker å kunne tilby bedriftene i Heim å delta på et lokalt kurs i Miljøfyrtårnsertifisering. Se også vedlegget. Er din bedrift allerede sertifisert, kan du tipse dine leverandører og samarbeidspartnere om sertifisering for å kunne samarbeide enda bedre om en mer bærekraftig framtid. BAKGRUNNEN FOR ARBEIDET MED MILJØFYRTÅRNSERTIFISERINGEN I HEIM: Bærekraftsundersøkelsen ble gjennomført i Heim i 2022. Dette var et samarbeid mellom Trøndelag sparebank (den gang Hemne sparebank), Heim Aktivum, Heim kommune, Helen Hartel Rådgivning AS og Heim Næringsforening. Spørreundersøkelsen avdekket blant annet at det er mangel på kunnskap om bærekraft blant bedriftene i Heim. I tillegg svarte 41% av undersøkelsens respondenter at de foretrekker miljøsertifiserte leverandører så lenge det ikke medfører vesentlige ulemper. Ved å bli miljøfyrtårnsertifisert vil du få enda bedre kunnskap om status på bærekraft i egen bedrift samtidig som du blir en mer attraktiv leverandør. Her kan du lese mer om seminaret.

Hvorfor skal min bedrift Miljøfyrtårnsertifiseres?

  • Bli mer konkurransedyktig, spesielt når det gjelder offentlige anskaffelser.

  • Være en attraktiv arbeidsgiver.

  • Få mer kunnskap om bærekraft og det grønne skiftet.

  • Grønne lån i bankene gir deg bedre betingelser.

  • Kunne bruke en anerkjent logo i din markedsføring.

Vi anbefaler bedriftene å ha enda mer fokus på bærekraftsarbeid framover og vurdere om miljøfyrtårnsertifisering kan være neste steg.

Du kan søke Heim kommune om et tilskudd på inntil kr. 20 000,- for å bli Miljøfyrtårnsertifisert. Først til mølla; det er kun 7 som får muligheten i 2023/2024. Helen Hartel Rådgivning AS tilbyr nå en kurspakke: - en minstepris på kr. 15 000,- - oppstart 16. januar 2024. - her får du muligheten til å sparre med andre bedrifter i samme situasjon. - målet er å bli Miljøfyrtårnsertifisert rundt påske.

Les mer om kurspakken og påmelding HER. Se også vedlegget.

Opplegget er en pangstart inn i det nye året!


Klikk HER for å se en oversikt over bedrifter som er Miljøfyrtårnsertifisert i Heim.Plakat kurs miljøfyrtårn Helen Hartel Rådgivning AS
.pdf
Last ned PDF • 516KB


8 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page