top of page

Hvordan bli god på sosiale medier?Dette var noe av det vi diskuterte på kurs i SoMe (forkortelse for sosiale medier) med Linda Løvfall onsdag 16. februar. 26 deltakere var tilstede på Hotell Koselig for å lære mer om markedsføring gjennom sosiale medie-plattformer.


Vi har lagt bak oss to veldig utfordrende år, hvor digital markedsføring og digital synlighet for mange har vært en krevende, men ekstra viktig oppgave. Dette er en av grunnene til at Heim Næringsforening i november søkte om BIO-midler fra Trøndelag Fylkeskommune.


Vi jublet da vi mottok positivt tilsagn et par uker etter innsendt søknad. Vi mottok kr. 80,100 og inntil 60% finansiering av kurskostnader. Dette betyr at vi kan arrangere kurs og kompetansehevingstiltak lokalt til en redusert penge. Dette er godt nytt for våre medlemsbedrifter, som sparer både på kurskostnad og reisekostnad. Midlene skal gå til kompetansehevingstiltak for lokalt næringsliv med tema digital markedsføring.


Kurset i sosiale medier er et av flere kurs/workshops som skal arrangeres av HNF i 2022, for å hjelpe våre medlemsbedrifter å bli enda bedre på nett. Informasjon om nye kurs vil komme på vår Facebook-side og nettside, så følg med.


Daglig leder Tora Vaagan Hofset (t.h.) og kommunikasjonssjef Mari Westad (t.v.) ønsker velkommen.


Det var herlig å endelig møtes fysisk igjen. Kurset ble holdt på Hotell Koselig og Anders serverte nydelig lokalmat. Faglig påfyll, nettverking og digg mat er oppskriften på en bra dag, spør du oss, og vi gleder oss allerede til kursdag nummer to.


For å tilrettelegge kursene våre bedre, trenger vi innspill fra dere. Vi håper derfor dere kan svare på en kort spørreundersøkelse for å kartlegge behov.

For at vi skal spisse våre kurs til å treffe kompetansebehovene til lokalt næringsliv på best mulig måte, ønsker vi at du fyller ut DENNE spørreundersøkelsen. Det er en relativt kort spørreundersøkelse, som gir oss bedre innsikt i hva dere ønsker (og trenger) av kursing innen digital markedsføring. Undersøkelsen er anonym. Svarfrist 6. mars.


Gjennom dagen kom det innspill fra flere av deltakerne at de ønsker seg et forum for de som jobber med markedsføring og digital synlighet i Heim. De ønsket en plass de kan dele tips, triks, spørre om råd og heie hverandre frem. Vi elsker slike initiativ fra våre medlemmer, og på null komme nix ble gruppen HNF - Markedsføring opprettet. Alle som jobber med, eller har interesse av, digital markedsføring og kreativ kommunikasjon er hjertelig velkommen i gruppen. Gjelder selvfølgelig kun om enten du, eller bedriften du jobber for, er medlem hos HNF.


Ikke medlem? Bli medlem HER.


Vakker bukett av deltakere på kurs i sosiale medier arrangert av Heim Næringsforening.Under ser du noen av bedriftene som deltok på kurs i sosiale medier med Heim Næringsforening 16. februar. Vi har et godt og variert næringsliv i Heim, og det å skape møteplasser for næringslivet er noe av det vi i næringsforeninga brenner for. Takk for deres deltakelse og bidrag til å gjøre dagen så flott og lærerik!

Vi ønsker å rette en stor takk til Trøndelag Fylkeskommune for deres bidrag til kompetanseheving lokalt gjennom BIO-midler. Bedriftsintern opplæring (BIO) Trøndelag er en støtteordning for små og store bedrifter med omstillingsbehov og mulighet for videreutvikling gjennom kompetansetiltak for de ansatte. Du kan lese mer om midlene HER. HNF oppfordrer alle bedrifter med omstillingsbehov til å søke om tilskudd. Husk at som medlem får du hjelp fra oss til søknaden din. Ta kontakt med oss på post@hnf.no.

67 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page