top of page

Er du bevisst på verdien av egen kjøpsatferd?Er du bevisst på verdien av egen kjøpsatferd og kan du utgjøre en forskjell?

Ja, mener vi i Heim Næringsforening. Derfor ønsker vi å kjøre en hannjel lokalt-kampanje fram mot jul, og vi håper du blir med!

Ved at vi blir bevisst egen kjøpsatferd kan vi bidra til å påvirke lokalsamfunnet på en positiv måte. Med kjøpsatferd menes hva vi tenker og gjør før, under og etter kjøp av varer og tjenester. Og er det en ting vi har lært i disse snart to årene med pandemi, er det at å opprettholde lokal handel er viktig.


Så hva kan du gjøre for å bidra? Vi har samlet tre punkter vi mener kan utgjøre en forskjell, og som er enkle nok til at alle kan bidra:


  1. Handle lokalt så langt det lar seg gjøre. Hvorfor ikke prøve å handle så mange julegaver som mulig lokalt i år? Da styrker du lokale arbeidsplasser og bidrar til gode tjenester og et rikt utvalg innenfor varehandel her i Heim. I fjor handlet nordmenn julegaver til den svimlende sum av 124 milliarder kroner, i følge Virke. La oss legge igjen noen av disse pengene her i Heim. Oversikt over alle butikkene i Heim finner du HER. Flere at restaurantene og opplevelsesbedriftene i Heim tilbyr også gavekort. Oversikt over disse finner du på visitheim.no.

  2. Hjelp oss med å øke bevisstgjøring rundt verdien av å handle lokalt. Dette kan du gjøre ved å oppfordre venner, familie og kolleger til å handle lokalt i år. Vi har også lagd bilder for bruk i sosiale medier som øker bevisstgjøringen av verdien av lokal handel. Du kan laste bildene helt trygt og gratis ved å trykke på zip-mappen "Lokal Handel jula 2021" under. Del bildene i dine sosiale medier-kanaler for å hjelpe oss å øke bevisstgjøring rundt verdien av lokal handel. Tagg oss gjerne (@hnf.no).


Lokal Handel jula 2021
.zip
Last ned ZIP • 4.53MB


3. Lik, del, kommenter. Når du handler lokalt, del, kommenter, skriv anmeldelser og tagg bedriften du har handlet fra i sosiale medier. Dette bidrar til å øke eksponering av bedriften du har handlet fra, det gir bedriften gratis markedsføring og hjelper til at algoritmen på sosiale medier favoriserer bedriftens kanaler.


Vi ønsker deg en riktig fin førjulstid og førjulshandel. Takk for at du handler lokalt og bidrar til bevisstgjøring.
51 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page