top of page
  • tora50

BOLIGPROSJEKT PÅ HALSANAUSTAN


Fra venstre; Peter Kristjan Vaagland, leder for Heim Næringsforening, Oddny Løwe, Boliggruppa i Halsa Utvikling, Gunnar Kåre Røe, Boliggruppa, Kristin Kvande Betten, Boliggruppa, Tora Vaagan Hofset, daglig leder i Heim Næringsforening, Per Arne Kaarstad (skjult), daglig leder i Heim Aktivum AS og Arild Bjerkli, daglig leder i Søa Eiendom AS.

Foto: Kristin Kvande Betten.


Onsdag 22.juni 2022 var flere av Heim Næringsforening (HNF) sine medlemmer samlet for å diskutere videre fremdrift for et mulig boligprosjekt på Halsanaustan.


Tidligere i vår inviterte HNF til et møte mellom ordføreren , kommunedirektøren, næringsavdelingen i Heim kommune, flere bedrifter på Halsanaustan og Halsa Utvikling for en gjensidig orientering om status i boligprosjektet og hvordan de ulike deltakerne kunne jobbe videre med planene om bygging av boliger på Halsanaustan.


Onsdagens møte, hvor Søa Eiendom AS og Heim Aktivum AS deltok, var en oppfølging for å se på hvilke tiltak som må til for å realisere planene.


HNF, som en tilrettelegger for næringsutvikling, nettverksbygging og samarbeid i kommunen, er glad for at både Søa Eiendom AS og Heim Aktivum AS viste positiv interesse for å bidra til at planene for boligbygging på Halsanaustan kan realiseres.

365 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page