top of page

ÅRSMØTE I HEIM NÆRINGSFORENINGStyret har avventet med innkalling til årsmøte i Heim Næringsforening for å se an smittetrykket i vår region, i håp om at vi alle kunne møtes fysisk med en god middag på årsmøtet før sommeren. Dessverre så er situasjonen slik at styret nå har sett seg nødt til å avholde årsmøtet digitalt. Årsmøtet blir derfor på Teams 10. juni kl. 18.00


Tid: 10. juni kl. 18.00

Sted:

TeamsInvitasjon: Teamsinvitasjon kommer i egen e-post fra Tora.


Utover ordinær saksliste har det kommet inn et vedtaksforslag. Det er derfor veldig viktig at dere stiller på årsmøtet.Saksliste med forslag om vedtektsendring samt, samt nåværende vedtekter er utsendt på e-post. Ikke mottatt e-posten? Vennligst ta kontakt med Mari på e-post mari@hnf.no snarest. Du finner også innkalling, nåværende vedtekter og valgkomiteens innstilling her:


Innkalling_saksliste_årsmøte_2021
.pdf
Last ned PDF • 86KB

VEDTEKTER_2020_HEIM NÆRINGSFORENING
.pdf
Last ned PDF • 143KB

Valgkomiteens innstilling til valg 2021
Last ned • 198KBMinner om at alle møtende medlemmer som har betalt full medlemskontingent, har stemmerett. Hver medlemsbedrift har én stemme. Medlemmer kan la seg representere ved fullmakt.


Vi sees digitalt på Teams om en uke! Trykk gjerne på SKAL på dette Facebook-arrangementet, for å bidra til å spre ordet.

47 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page